Me And That Man
Samankaltaiset yhtyeet:

Me And That Man Me And That Man New Man, New Songs, Same Shit, Vol.1 - Vinyyli

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border (0 Arvostelu)
23,99 €
mukaanlukien Arvonlisävero, poislukien toimituskulut
Tuotteen tiedot Toiminnot
Tracklist: 01. Run with the Devil / feat. Jorgen Munkeby (Shining NOR) 02. Coming Home / feat. Sivert Høyem (Madrugada) 03. Burning Churches / feat. Mat McNerney (Grave Pleasures) 04. By the River / feat. Ihsahn (Emperor) 05. Mestwo 06. Surrender / feat. Landers Andelius (Dead Soul) 07. Deep Down South / feat. Johanna Sadonis (Lucifer) 08. Man of the Cross / feat. Jérôme Reuter (Rome) 09. You Will Be Mine / feat. Matt Heavy (Trivium) 10. How Come / feat. Corey Taylor (Slipknot) 11. Confession / feat. Niklas Kvarforth (Shining SE) Line-Up: Adam Nergal Darski – Vocals and Guitars Lukasz Kumanski – Drums and Percussion, Backing Vocals Matteo Bassoli – Bass, Synth and Backing Vocals Sasha Boole – Guitars, Mouth Harp, Banjo

Valitse kieli

Maksutiedot & Toimitus