Sons Of Aeon Sons Of Aeon - CD

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border (0 Recension)
179,00 SEK   119,00 SEK
inkl. moms, exkl. frakt
Sons Of Aeon featuring current and former members of Ghost Brigade, Swallow The Sun, Endstand and Code For Silence. Tracklist: 01. Faceless 02. Cold Waves 03. Burden 04. Enemy Of The Souls 05. The Centre 3:52 06. Havoc & Catharsis 07. Weakness 08. Seeds Of Destruction 09. Wolf Eyes 10. Black Sheep Process

Välj ditt land

Betalning och frakt