Suicide Silence
Samankaltaiset yhtyeet:

Suicide Silence Suicide Silence The Cleansing (Ultimate Edition) Ltd - Digipak 2 CD

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border (0 Arvostelu)
15,99 €
mukaanlukien Arvonlisävero, poislukien toimituskulut
Tuotteen tiedot
Tracklist: 01. Revelations (Intro) 02. Unanswered 03. Hands Of A Killer 04. The Price Of Beauty 05. The Fallen 06. No Pity For A Coward 07. The Disease 08. Bludgeoned To Death 09. Girl Of Glass 10. In A Photograph 11. Eyes Sewn Shut 12. Green Monster 13. Destruction Of A Statue 14. A Dead Current 15. Swarm 16. Engine No. 9 CD2 01. Unanswered (Live In Paris) 02. Bludgeoned To Death (Live In Paris) 03. The Price Of Beauty (Live In Paris) 04. Swarm (Live In Paris) 05. No Pity For A Coward (Live In Paris) 06. Green Monster (Live In Paris) 07. The Fallen (Live In Paris) 08. Destruction Of A Statue (Live In Paris) 09. Hands of a Killer (Instrumental Rehearsal Tapes) 10. In a Photograph (Instrumental Rehearsal Tapes) 11. The Fallen (Instrumental Rehearsal Tapes) 12. Untitled (Instrumental Rehearsal Tapes)

Valitse kieli

Maksutiedot & Toimitus